Sant Cugat premia el talent local, la trajectòria i la innovació a la primera Nit del Comerç

L'Ajuntament ha recuperat aquesta cita després d'anys d'absència

Els guardonats a la Nit del Comerç / Foto: Lali Puig (Ajuntament de Sant Cugat)
-->
Enllaç copiat al clipboard

Redacció

Serveis Informatius de Cugat Mèdia

Llegir-ne més

Serveis Informatius de Cugat Mèdia

Llegir-ne més
04/11/25 a les 22:10h
 |  1 minut de lectura
Secció: Societat

La Nit del Comerç 2025 ha reconegut aquest dimarts diversos establiments locals del teixit comercial i de restauració de la ciutat que contribueixen a la seva “vitalitat social i econòmica”. L’Ajuntament ha recuperat aquesta cita després d’anys d’absència amb la voluntat de tornar a convertir-la en una “celebració i punt de trobada anual del comerç i la restauració de la ciutat”.

Durant la cerimònia s’han lliurat cinc reconeixements en diferents categories:

  • Reconeixement a la Sostenibilitat: Biompompas
  • Reconeixement a la Singularitat: Enxarxada
  • Reconeixement a la Innovació: Fitter Training
  • Reconeixement a la Trajectòria: Inma Serraboguña i Cortés, de la Polleria Inma del Mercat de Torreblanca
  • Reocneixement a la Trajectòria: Ramon Masó i Vilaró, del restaurant La Bolera

A través d’aquests guardons, el consistori ha destacat “la diversitat, la creativitat i la resiliència dels establiments locals, que contribueixen a generar ocupació, seguretat i cohesió amb la ciutadania”.

L’alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha assegurat que el comerç i la restauració “donen vida als barris, generen vincles, cohesió social i servei a la ciutadania”. Per això, ha remarcat que el consistori treballa per “fer costat” al comerç i la restauració “simplificant tràmits, impulsant la digitalització i donant suport a la formació i la sostenibilitat”.

Per la seva banda, el tinent d’alcaldia de Comerç, Bernat Picornell, ha defensat que aquesta iniciativa és una “manera de donar les gràcies a totes les persones que fan possible que el municipi sigui un lloc viu i acollidor”.