La Nit del Comerç 2025 ha reconegut aquest dimarts diversos establiments locals del teixit comercial i de restauració de la ciutat que contribueixen a la seva “vitalitat social i econòmica”. L’Ajuntament ha recuperat aquesta cita després d’anys d’absència amb la voluntat de tornar a convertir-la en una “celebració i punt de trobada anual del comerç i la restauració de la ciutat”.
Durant la cerimònia s’han lliurat cinc reconeixements en diferents categories:
- Reconeixement a la Sostenibilitat: Biompompas
- Reconeixement a la Singularitat: Enxarxada
- Reconeixement a la Innovació: Fitter Training
- Reconeixement a la Trajectòria: Inma Serraboguña i Cortés, de la Polleria Inma del Mercat de Torreblanca
- Reocneixement a la Trajectòria: Ramon Masó i Vilaró, del restaurant La Bolera
A través d’aquests guardons, el consistori ha destacat “la diversitat, la creativitat i la resiliència dels establiments locals, que contribueixen a generar ocupació, seguretat i cohesió amb la ciutadania”.
L’alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès, ha assegurat que el comerç i la restauració “donen vida als barris, generen vincles, cohesió social i servei a la ciutadania”. Per això, ha remarcat que el consistori treballa per “fer costat” al comerç i la restauració “simplificant tràmits, impulsant la digitalització i donant suport a la formació i la sostenibilitat”.
Per la seva banda, el tinent d’alcaldia de Comerç, Bernat Picornell, ha defensat que aquesta iniciativa és una “manera de donar les gràcies a totes les persones que fan possible que el municipi sigui un lloc viu i acollidor”.

