Els restauradors surten al carrer amb la Mostra Gastronòmica


  • Comparteix:

Moment de la inauguració de la mostra aquest divendres

Moment de la inauguració de la mostra aquest divendres

La Mostra Gastronòmica aplega des d'aquest divendres 22 carpes de restauradors per donar a conèixer els establiments locals. Emmarcada enguany en el Sant Cugat Experience i ubicada a la plaça de Barcelona, la iniciativa vol contribuir a la dinamització local i anar creixent any rere any.

Enguany són 17 els restauradors locals que participen en aquesta proposta. Tot i així, el president del Gremi de Restauració de Sant Cugat, Xavier Vendrell, ha explicat que l'objectiu és que la iniciativa creixi any rere any i sumi establiments.

Xavier Vendrell

Penso que amb el temps i difusió cada vegada s'hi sumarà més gent.


La mostra ha arrencat aquest divendres amb bon ritme. De fet, la proposta s'emmarca dins el Sant Cugat Experience i, com la resta de propostes gastronòmiques, espera ser un dels seus principals motors, tal com ha explicat la presidenta de l'associació Sant Cugat Comerç, Maite Pérez.

Maite Pérez

Tenim comprovat que el que més funciona és el tema de la gastronomia i les activitats a l'aire lliure fan que la gent és mogui i coneixi els locals.


De la seva banda, el regidor de Comerç, Josep Romero, ha destacat la iniciativa del sector comercial local, que busca sempre ampliar les seves propostes i activitats. Tot plegat, ha dit el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, busca atreure gent per fomentar el posicionament de la ciutat i l'ocupació.

Carles Brugarolas

Totes aquestes actuacions han de servir per mobilitzar els santcugatencs i la ciutadania de fora. Sant Cugat pot tenir un posicionament més fort. Ho fem pensant en l'ocupació.


La Mostra Gastronòmica està ubicada a la plaça de Barcelona fins aquest diumenge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.