El Concurs d'Arrossos de Festa Major tindrà inscripcions anticipades i limitades


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Concurs d'Arrossos de la Festa Major d'enguany tindrà una participació limitada a 80 paelles i les inscripcions s'hauran de fer de manera anticipada a l'Ateneu Santcugatenc entre el 12 i el 20 de juny. La cita, que arriba a la seva 34a edició, tindrà lloc el 29 de juny a la plaça de Barcelona.

Els Amics dels Veterans i la Penya Regalèssia ha fet públiques les bases del Concurs d'Arrossos de la Festa Major 2014, que inclouen novetats per motius de seguretat. Les inscripcions seran anticipades i limitades a 80 paelles. Els concursants hauran de fer la inscripció a l'Ateneu Santcugatenc, a la plaça de Pep Ventura, entre el 12 i el 20 de juny. El 25 de juny es farà el sorteig del número de foc.

El cost d'inscripció és de 10 euros fins a vuit persones i 20 euros a partir de vuit persones, fins a un màxim de 16. Els imports abonats es destinaran a Càritas Sant Cugat.

El concurs tindrà lloc a la plaça de Barcelona, el 29 de juny a partir de les deu del matí. A partir d'aquesta hora, l'organització facilitarà les taules, les cadires, la llenya, l'arròs, l'oli i l'aigua. Els concursants podran fer servir tots els ingredients que vulguin i els arrossos hauran de ser com a mínim per a cinc persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.