TEDxSantCugat portarà a la ciutat ponències per canviar el món


Temes relacionats

Descobreix TEDx Sant Cugat, un cicle de conferències per canviar el món (28/mai/14)


  • Comparteix:

Un fragment del cartell promocional / Foto: TEDxSantCugat

Un fragment del cartell promocional / Foto: TEDxSantCugat

Sant Cugat acollirà una jornada de conferències TED, inspirada en les ponències que van néixer a Califòrnia durant els anys 80, per exposar projectes que puguin transformar la societat des de qualsevol àmbit del coneixement. La primera edició de TEDxSantCugat tindrà lloc el 12 de juny a la sala El Siglo amb noms com la directora del Sincrotró Alba, Caterina Biscari, el cirurgià plàstic Iván Mañero i el director de Specialisterne, Francesc Sistach.

TED (Tecnologia, Entreteniment i Disseny) és una organització sense ànim de lucre que es dedica a divulgar idees innovadores sobre qualsevol àmbit del coneixement. El projecte va néixer al 1984 a Califòrnia i, amb l'arribada d'Internet, la seva projecció ha augmentat considerablement. Isabel Allende, Bill Gates i Stephen Hawking són alguns dels ponents que hi han dit la seva.

Ara arriba TEDxSantCugat, sota el títol d''Arreglant el món', un esdeveniment que pretén traslladar aquesta idea en l'àmbit local de manera independent. La primera cita és el 12 de juny a El Siglo i hi participaran 12 conferenciants.

Seguint les directrius de TED en l'àmbit mundial, les xerrades duraran 18 minuts. En declaracions al magazín 'Sant Cugat a Fons-Matins en Xarxa', els responsables de l'esdeveniment, Jordi Serrano i Santi Garcia, han explicat que l'objectiu és que els assistents en surtin inspirats.

Jordi Serrano i Sant

La idea és que quan surtis d'allà et sentis canviat, inspirat. També volem aportar diversitat de temes.


De quatre a vuit de de la tarda, la sala El Siglo serà l'espai que acollirà aquesta jornada cultural, que també anirà amenitzada per una actuació teatral a càrrec de Les Xandrines i pel jazz de la cantant Anna Luna. El preu de l'entrada és de 30 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.