El Rotary premia Marta Martí i el Taller Jeroni de Moragas


  • Comparteix:

Els premiats amb el president del Rotary i els membres de l'equip de govern

Els premiats amb el president del Rotary i els membres de l'equip de govern

El Rotary Club Sant Cugat ha distingit aquest dissabte Marta Martí i el Taller Jeroni de Moragas amb els premis Paul Harris i Venus. En el marc de la Nit Rotària, l'entitat ha aplegat una norantena de persones en la seva trobada anual, el darrer acte oficial del president Miquel Villagrasa.

El premi Paul Harris és la màxima distinció de l'entitat, que ha entregat en el marc d'un sopar a la Masia Can Ametller amb socis i persones vinculades. Enguany, el guardó, que entreguen tots els Rotary Club del món, ha anat a mans de la presidenta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), Marta Martí, que ha destacat la il·lusió d'aquest premi.

Marta Martí

Aquest reconeixement és un dels dies feliços. No m'havia passat pel cap i estic molt contenta. La tasca d'uns anys ha donat aquest fruit.


A més, el Rotary ha entregat al Taller Jeroni de Moragas el premi Venus, un guardó propi de la delegació local que atorga a una entitat. Amb aquest reconeixement ha premiat la implicació d'aquesta cooperativa amb les persones amb discapacitat i les seves iniciatives per oferir-los una sortida laboral. La gerent del Taller Jeroni de Moragas, Cristina Monteagudo, ha agraït una distinció que considera reconeix la feina de tot l'equip i usuaris de l'entitat.

Cristina Monteagudo

D'entrada és el reconeixement d'una feina feta durant molts anys. Al treball de tots els professionals i dels nois.


La 23a edició de la Nit Rotària també ha servit per acomiadar el president, Miquel Villagrasa, que d'aquí a unes setmanes cedirà el càrrec a Jesús Ruiz. Villagrasa ha valorat aquest any de presidència com a molt satisfactori.

Miquel Villagrasa

Ha sigut un any fantàstic, hem fet moltes coses. Encentem ara el 25è aniversari i el club és molt reconegut a la ciutat.


De fet, el nou president assumirà el càrrec amb el repte d'organitzar el 25è aniversari de la delegació local del Rotary. De moment, la Nit Rotària ha aplegat una norantena de persones, entre elles la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, i el tinent d'alcalde de Governació, Francesc Carol. La cita anual també serveix per recaptar fons per a la lluita contra la pòlio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.