Sant Cugat Experience compleix les expectatives i repetirà l'any vinent


Temes relacionats

Les Google Glass, un dels principals reclams del Sant Cugat Experience ( 1/jun/14)

L'obra fotogràfica de Pere Formiguera protagonitza 'La Nit de l'Art' ( 1/jun/14)

Chick Corea ofereix un concert maratonià al Teatre-Auditori (31/mai/14)

El Sant Cugat Experience es vesteix de 'vintage' aquest dissabte (31/mai/14)

Els restauradors surten al carrer amb la Mostra Gastronòmica (30/mai/14)

El cantant dels Gossos mostra la seva vessant més íntima al públic santcugatenc (26/mai/14)

'La Nit en Blanc' dinamitza el comerç local amb l'objectiu de seguir creixent (25/mai/14)

El 1r 'FesCamp' dóna un nou impuls a Mira-sol (25/mai/14)


  • Comparteix:

El Sant Cugat Experience ha estat un èxit, segons l'Ajuntament

El Sant Cugat Experience ha estat un èxit, segons l'Ajuntament

El programa d'activitats Sant Cugat Experience ha complert les expectatives de l'Ajuntament, que vol repetir l'èxit de la iniciativa l'any vinent. Segons el consistori, una àmplia participació s'ha sumat a les activitats del programa, que ha mobilitzat un públic transversal en la primera acció conjunta dels agents econòmics, socials i culturals del municipi.



Tot i que la pluja ha fet perillar, en moments puntuals, les activitats del Sant Cugat Experience, la iniciativa ha donat el seu fruit, segons l'Ajuntament. La mostra gastronòmica i la ruta de tapes han estat dues de les activitats estrella del programa i han atret una gran afluència de públic, sobretot durant els dos caps de setmana, tal com ha assegurat el president del Gremi d'Hostaleria de Sant Cugat, Xavier Vendrell.

Xavier Vendrell

En general s'ha notat tota la setmana, però sobretot els caps de setmana. 'La Nit en Blanc' i 'La Nit de l'Art' hi han ajudat.


Les propostes més diverses s'han desenvolupat a la ciutat per potenciar-ne tots els seus atractius. Els aficionats a les noves tecnologies han pogut provar les Google Glass en primícia, mentre que els amants del passat s'han aplegat a la 'Vintage Fest', que ha ampliat el seu espai per a l'ocasió. Segons el director de Mercantic, Josep Maria Camps, Sant Cugat Experience els ha permès sumar esforços i demostrar que 'Sant Cugat és viu'.

Josep Maria Camps

Sumar-hi tot Sant Cugat i les experiències del programa val molt la pena. Demostra que Sant Cugat és viu.


Tallers infantils, exposicions, espectacles, rutes a cavall i activitats esportives han donat a conèixer la ciutat durant 10 dies, mentre que 'La Nit en Blanc' i 'La Nit de l'Art' han contribuït a donar vida a la ciutat els dissabtes fins a la mitjanit. Ara bé, la incorporació de 'La Nit de l'Art' dins el programa del Sant Cugat Experience ha generat divergències entre els galeristes, alguns dels quals creuen que no els ha beneficiat.

Galeristes

La idea d'unir-se i ensenyar el potencial de Sant Cugat és un pas endavant. / Crec que 'La Nit de l'Art' queda diluïda. / Estem en un moment de canvis, hem d'apropar al públic les arts.


Tot i això, la valoració general de l'Ajuntament és positiva perquè creu que 'La Nit de l'Art' ha guanyat públic. Malgrat que encara no disposa de xifres, el consistori ha assegurat que la participació en el Sant Cugat Experience ha estat 'molt satisfactòria' i que la iniciativa tindrà continuïtat, tal com ha dit el regidor de Cultura, Xavier Escura.

Xavier Escura

Està clar que ha de tenir continuïtat. Tot i això, ara hem de començar a afinar una mica més perquè tingui més èxit.


Escura també ha explicat que la participació ha estat menor a les activitats menys conegudes i situades a la perifèria de la ciutat. Per això, el regidor ha subratllat que, de cara a la propera edició, procuraran buscar un equilibri en l'oferta de propostes perquè la iniciativa tingui 'més èxit'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.