Alumnes de l'ETSAV graven el muntatge de la coberta del projecte Ressò


Temes relacionats

Els alumnes de l'ETSAV ultimen el projecte Ressò per al Solar Decathlon Europe (27/mai/14)

El prototip del projecte Ressò donarà servei al barri de Sant Muç de Rubí (20/feb/14)

El projecte d'arquitectura sostenible Ressò formarà part de SumaUPC ( 6/oct/13)


  • Comparteix:

El prototip del projecte Ressò s'està construïnt a l'ETSAV

El prototip del projecte Ressò s'està construïnt a l'ETSAV

Alumnes de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) i l'empresa Fotomedia 3 han gravat un vídeo que mostra a gran velocitat el muntatge de l'estructura i la coberta de l'edifici del projecte Ressò. Els estudiants estan ultimant aquests dies el projecte, que portaran a París el 16 de juny en el marc del concurs Solar Decathlon Europe.

Els alumnes han utilitzat la tècnica de 'time-lapse' per il·lustrar, a velocitat augmentada, el muntatge de l'estructura i la coberta de l'edifici que va tenir lloc dimarts de la setmana passada durant quatre hores. El 16 de juny, els estudiants viatjaran a París on hauran de muntar, durant 10 dies, el seu prototip d'habitatge autosuficient.

El projecte Ressò s'instal·larà definitivament al barri de Sant Muç de Rubí, després de passar per la competició de París. La construcció, de 10 metres d'amplada i 10 d'alçada, amb una estructura metàl·lica a base de bastides i una coberta de fusta laminada, es convertirà al final en un edifici que donarà servei als veïns d'aquest municipi, que podran utilitzar-lo per dur a terme tasques domèstiques com cuinar i rentar la roba.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.