L'escola La Vall clou el projecte solidari 'Running4her'


Temes relacionats

Alexandra Panayotou correrà 400 quilòmetres pel projecte 'Running4her' ( 4/jun/14)

Alumnes de La Vall organitzen una marxa a favor del paper de la dona a la societat (14/mar/14)


  • Comparteix:

La Vall ha tancat el projecte 'Running4her' a la plaça d'Octavià / Font: La Vall

La Vall ha tancat el projecte 'Running4her' a la plaça d'Octavià / Font: La Vall

L'escola La Vall ha tancat aquest dimecres a la plaça d'Octavià les activitats de suport al projecte 'Running4her' amb un acte de suport a la ultrafondista Alex Panayatou i amb un recordatori per a les 300 noies segrestades a Nigèria. El projecte 'Running4her', que reivindica el paper de la dona en el món esportiu, ha comptat amb la participació de les alumnes de primer de batxillerat i ha aplegat diferents activitats solidàries com una marxa familiar, un torneig de pàdel, un concert, gimcanes i rifes.

La ultrafondista nascuda a Irlanda Alexandra Panayotou ha començat aquest dimecres una cursa de 400 quilòmetres per reivindicar el paper de la dona en el món esportiu. Aquesta iniciativa, que s'impulsa amb el projecte 'Running4her' de l'escola La Vall, portarà a Panayotou fins a Girona passant per Tarragona i Lleida.

L'atleta tanca la seva etapa d'esportista d'elit amb aquesta cursa que acabarà aquest divendres a la Catedral de Girona amb un concert obert a tothom.

Amb el projecte 'Running4her', les alumnes de batxillerat de l'escola La Vall han volgut donar visibilitat el paper de les dones a la societat i promocionar el talent femení.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.