Apache repeteix un any més a la Festa Major de Sant Cugat


  • Comparteix:

Apache en una actuació anterior / Foto: Grupoapache.com

Apache en una actuació anterior / Foto: Grupoapache.com

El grup Apache repeteix un any més a la Festa Major de Sant Cugat aquest dijous a l'espai Arrel, a la plaça d'Octavià. L'actuació de nit de versions començarà a tres quarts de dotze de la nit.

Apache neix al 1979 com a grup a Jaén, després de la fusió de diversos grups de la zona. El llençament del seu primer disc sota el títol de 'Sobrevivir' va ser tot un èxit i van vendre més de 70.000 còpies. A aquest treball li van seguir 'Tú no tienes sentimientos', 'Por eso adiós' i 'Te estoy queriendo tanto', entre d'altres.

Apache s'estrena a la plaça d'Octavià i deixa el Parc de Ramon Barnils, on havia ofert actuacions en anys anteriors. El concert serà la primera proposta de l'Espai Arrel, que prepara un munt d'activitats per a la festa, segons el membre de la Coordinadora de Cultura Popular i Tradicional, Francesc Picornell.

Francesc Picornell

L'espai Arrel és el punt de partida del poble i hem intentat ser fidels a les propostes de sempre.


Des dels seus inicis, Apache sempre ha mostrat en els seus concerts un ampli ventall de possibilitats musicals, amb un repertori moltes de les obres mestres de la història del pop-rock. A l'actuació de Sant Cugat no faltaran, un any més, versions de temes de Supertramp, Queen, Police, Prince i els Rolling Stones, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.