Les DesPlaça Jove ofereix avui activitats per als més petits i més concerts


Temes relacionats

La DesPlaça Jove estrena espai al Parc de Ramon Barnils per Festa Major (26/jun/14)


  • Comparteix:

La DesPlaça Jove programa avui activitats infantils / Foto: Localpres

La DesPlaça Jove programa avui activitats infantils / Foto: Localpres

La DesPlaça Jove continua aquest divendres la seva aventura de Festa Major amb les activitats infantils, de 'slackline' i 'softcombat', que tindran lloc al parc de Ramon Barnils de cinc de la tarda vuit del vespre. La gresca continuarà amb un nou sopar popular i la segona nit de concerts.

Els nens també tindran el seu espai a la DesPlaça Jove amb un espai d'activitats infantils, que es complementaran amb els tallers de 'slackline' i 'softcombat'. La primera disciplina consisteix a desplaçar-se al damunt d'una corda, cosa que posa a prova l'equilibri de cadascú. La segona consisteix en combats d'esgrima amb armes de goma i espuma.

A partir de les nou del vespre començarà un nou sopar popular, que anirà seguit per la segona tanda de concerts, de deu del vespre a tres de la matinada. Els protagonistes d'aquest divendres seran Anarseniko, Ghost Trip, Moksha, Cybee. Una batucada de Kata Kitinga, a partir de dos quarts de tres, posarà el punt final a les activitats.

La DesPlaça Jove està formada per diferents associacions, com l'Agrupament Escolta i Guia Berenguer el Gran, l'Agrupament Escolta La Floresta, l'Esplai Pica-Roca, l'Escola d'Excursionisme del Club Muntanyenc, el Club Handbol Sant Cugat i el Rugby SC, Kata Kitinga, Front Freak, les JERC, la JNC, la UESC i l'Associació Músics Melmac.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.