La plaça de Barcelona reuneix espectacle, gastronomia i música


  • Comparteix:

Els concerts de funk i salsa arranquen a dos quarts d'onze de la nit / Foto: Sabor & son

Els concerts de funk i salsa arranquen a dos quarts d'onze de la nit / Foto: Sabor & son

L'improshow 'La Festa Major s'improvisa' de Planeta Impro, una botifarrada popular organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i els concerts de funk i salsa a càrrec de Funkysteps & The Sey Sisters i Sabor & Son són els encarregats d'omplir la plaça de Barcelona aquest divendres. L'improshow té lloc a les vuit del vespre, la botifarrada comença a les nou i els concerts a dos quarts d'onze de la nit i s'allargaran fins dos quarts de tres de la matinada.

Funkysteps & The Sey Sisters està liderat per les tres veus 'negres' de les germanes Edna, Kathy i Yoly Sey, i compta amb Albert Bartolomé al saxo, Guillem Soler al teclat, Guillem Realp a la guitarra, Pol Padrós a la trompeta, Enric Puigdesens al baix i David Viñolas a la bateria.

D'altra banda, Sabor & Son és un grup creat el 2007 que compta amb els discos 'Sabor & son' i 'Oye como suena'. La formació de salsa, creada a Barcelona, va guanyar el Festival Tiempo Latino el 2009.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.