Cugat.cat repassa la tasca d'SCAPS amb un reportatge


  • Comparteix:

Cugat.cat s'endinsa en la tasca de Sant Cugat pel Poble Sahrauí (SCAPS) amb un reportatge que repassa amb profunditat la trajectòria d'aquesta entitat a la ciutat. El reportatge, que porta per nom 'Un pis per l'esperança', dóna veu a alguns dels infants que participen als programes de l'associació, com també als metges que els tracten i als responsables de l'entitat.

'Un pis per l'esperança' retrata la feina d'SCAPS a la ciutat des de fa quatre anys, quan van establir-s'hi. Testimonis d'infants com el Mouhamed, que va viatjar fins a Sant Cugat perquè té una patologia auditiva, i en Mahfud, que va ser dels primers nens en arribar a la ciutat, expliquen com s'han adaptat a un nou país i què han après d'aquesta experiència.

El reportatge també entrevista una metgessa que tracta els infants saharauís i mostra la tasca de les monitores del pis d'acollida dels infants. A més, ofereix una panoràmica de les activitats i tallers que impulsa l'entitat perquè els nens i nenes puguin integrar-se sense problemes a la societat santcugatenca.

Aquest reportatge s'emetrà dins el programa 'La 7mana Vallès', produït per Canal Terrassa i La Xarxa de Comunicació Local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.