L'Ajuntament compra a l'Incasòl una parcel·la per fer habitatge públic


  • Comparteix:

Espai on es faran els habitatges / Foto: Google Maps

Espai on es faran els habitatges / Foto: Google Maps

L'Ajuntament i l'Institut Català del Sòl, Incasòl, han signat un contracte de compravenda d'una finca situada a l'entorn del Monestir per construir habitatge públic en règim de venda. Els terrenys estan situats a l'avinguda de Francesc Macià, darrere del Monestir, entre els carrers de la Creu i Orient, i acolliran 24 pisos.

L'Ajuntament, a través de Promusa, preveu construir als terrenys comprats una promoció de 12 habitatges amb protecció oficial. Els habitatges, en règim de venda, tindran una superfície d'entre 70 i 80 metres quadrats, i tindran entre tres i quatre habitacions. A més, a la parcel·la del costat, que ja és propietat de l'Ajuntament, Promusa també construirà una segona promoció idèntica, de 12 habitatges amb protecció oficial.

Està previst que les obres de construcció de les dues promocions comencin a la tardor i puguin estar enllestides al cap de 18 mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.