FGC subhastarà els trens antics per Internet


  • Comparteix:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) posarà a la venda els trens antics que es vagin substituint per les noves unitats que ja circulen. Segons ha explicat aquest divendres el president de la companyia, Enric Ticó, la subhasta es farà a través d'Ebay i Wallapop, i es podrà comprar des de peces concretes fins a trens sencers.

FGC està renovant de manera esglaonada els antics 111 pels nous trens 113. A les velles unitats que han quedat fora de circulació la companyia els hi vol donar un ús. D'una banda, FGC guardarà un tren sencer perquè pugui circular en dates especials, alguna altra unitat es vendrà a altres països i la resta es subhastarà per Internet, tal com ha avançat el president de la companyia, Enric Ticó.

Enric Ticó

Farem una subhasta i venda a través d'Ebay i Wallapop perquè la gent pugui comprar diferents parts d'aquests trens.


Ticó, que aquest divendres ha inaugurat la nova seu que FGC ha cedit a l'Associació d'Amics del Ferrocarril, també ha explicat que la companyia està ultimant amb l'Ajuntament els bitllets combinats que promocionaran el turisme a la ciutat dins el programa 'On anem?'.

A més, FGC té previst batejar un dels seus nous trens amb el nom de Sant Cugat. Una altra de les propostes que prepara la companyia és habilitar vagons de trens de cap de setmana perquè els més petits puguin desenvolupar activitats. Tot plegat, busca promocionar el transport públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.