El CPA tancarà el conveni per fer front al deute després de Festa Major


Temes relacionats

El CPA negocia l'ús del seu auditori per fer front al deute amb Promusa ( 2/des/13)

El PP demana a l'Ajuntament condonar el deute de 216.000 euros al CPA ( 2/des/13)


  • Comparteix:

La celebració del 37 aniversari del CPA també ha comptat amb un dinar de germanor

La celebració del 37 aniversari del CPA també ha comptat amb un dinar de germanor

El Centro Popular Andaluz (CPA) i l'Ajuntament signaran el conveni per a l'ús de l'auditori de l'entitat després de la Festa Major. L'acord ha de permetre a l'entitat fer front al deute que té contret amb l'empresa municipal Promusa. Així ho han avançat a Cugat.cat el president del CPA i l'alcaldessa durant la celebració del 37è aniversari de l'entitat, que ha tingut lloc aquest dissabte.

El dia en què el CPA ha bufat les 37 espelmes d'aniversari, el seu president ha anunciat que l'entitat està a punt de tancar l'acord per posar solució al deute de 216.000 euros contret per l'IVA generat de la construcció de la seu. El CPA i l'Ajuntament van arribar a un conveni de pagaments a Promusa per saldar aquest deute, però després de pagar durant més d'un any, ara l'entitat ja no pot fer front.

Després de mesos de negociacions, un nou conveni entre el CPA i l'Ajuntament regularà l'ús de l'auditori de la seu de l'avinguda de Francesc Macià, com a contraprestació davant aquest deute. El president del CPA, Antonio Rodríguez, ha explicat que el teatre de l'entitat està en desús i que el consistori el pot aprofitar per desenvolupar diverses activitats.

Antonio Rodríguez

L'Ajuntament necessita alguns dels nostres espais, com el teatre. Com que és buit moltes vegades, el pot utilitzar l'Ajuntament. Durant un temps aquest teatre estarà sense funcionar.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat que el conveni se signarà després de la Festa Major i que l'acord beneficiarà les dues parts.

Mercè Conesa

La idea és que signem l'acord després de Festa Major. Mentre nosaltres podem fer una acció social des d'aquest equipament, ells tindran una bonificació en els usos de l'equipament.


De moment, el CPA ha celebrat aquest dissabte el seu 37è aniversari, que ha comptat amb diverses actuacions de ball i el tradicional 'potaje'. La celebració ha aplegat socis i amics de l'entitat, així com diversos representants polítics del municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.