L'Aplec Jove alerta de la manca d'espai propi d'algunes entitats


Temes relacionats

L'Aplec Jove marxa del Consell Local de Joventut i en responsabilitza la JNC ( 4/jun/14)

La JNC lamenta la marxa de l'Aplec Jove i hi veu motius 'estratègics' ( 4/jun/14)


  • Comparteix:

El 2n Aplec Jove ha tingut lloc aquest dissabte a la plaça de Barcelona

El 2n Aplec Jove ha tingut lloc aquest dissabte a la plaça de Barcelona

L'Aplec Jove critica la manca d'espais a la ciutat per a les entitats, una situació que els impedeix desenvolupar les seves activitats. Les entitats membres han celebrat aquest dissabte el 2n Aplec Jove amb l'objectiu de donar veu a les diverses associacions locals que no disposen d'un local propi i donar a conèixer els seus problemes als santcugatencs.

Les vuit entitats de l'Aplec jove han compartit les seves experiències i han donat veu a altres entitats santcugatenques que han perdut els seus espais o no tenen els recursos per obtenir-ne un. En aquest sentit, el membre de l'Esplai Pica-Roca, que s'integra a l'Aplec Jove, Àlex Foquet ha explicat a Cugat.cat que l'objectiu de la jornada és sensibilitzar la gent sobre la falta d'oci a la ciutat i d'espais per a les entitats.

Àlex Foquet

L'objectiu de la trobada és sensibilitzar la gent sobre la falta d'oci alternatiu i els problemes d'espai de les entitats.


Aquest 2n Aplec Jove s'ha desenvolupat a la plaça de Barcelona i ha comptat amb un sopar popular, els concerts de Pepe Nada, Ovella Xao, Skabòries, Djs Traumhaft i una batucada a càrrec d'A Batida do Tambor.

L'Aplec Jove, que s'ha desvinculat del grup promotor del Consell de Joves, espera continuar amb aquests debats oberts i centrar-los a altres temes que afectin els joves santcugatencs i les entitats membres. L'Aplec Jove està format per l'esplai Sarau, l'esplai Pica-Roca, l'Agrupament Escolta la Floresta, l'Escola d'Excursionisme, Arran Sant Cugat, Infinits Somriures, Dissidència Sònica i Front Freak.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.