Pere Soler deixa la presidència de l'Associació Veïnal Centre-Estació


  • Comparteix:

Pere Soler deixa la presidència de l'Associació Veïnal Centre-Estació

Pere Soler deixa la presidència de l'Associació Veïnal Centre-Estació

El president de l'Associació de Veïnal Centre-Estació, Pere Soler, ha presentat aquest dimarts la seva renúncia per donar pas a la renovació de l'entitat, creada al 2003. Soler ha destacat de la seva etapa com a president la consolidació assolida pel col·lectiu veïnal dins el teixit associatiu local.

L'Associació de Veïnal del Centre-Estació elegirà nou president aquest dijous en una assemblea després que Pere Soler hagi presentat la seva renúncia a continuar amb la presidència. Soler ha fet un balanç positiu dels seus onze anys al capdavant de l'entitat amb accions com les millores a diferents carrers, la integració a la Festa Major i la preocupació per la mobilitat.

Entre les accions del col·lectiu, Pere Soler ha subratllat que s'han consolidat com a associació, esdevenint 'l'associació veïnal de referència al municipi'.

Pere Soler

Hem consolidat l'entitat i ens hem fet creïbles a ulls dels veïns i hem aconseguit ser l'interlocutor de referència amb l'Ajuntament.


En aquest sentit, també ha manifestat que no s'ha pogut aconseguir que els autobusos deixin de passar per la plaça de Lluís Millet però s'ha mostrat satisfet perquè després de les al·legacions, el nou Pla de Mobilitat inclogui la finalització del pas d'autobusos.

Pere Soler

Amb la nostra recent participació al Pla de Mobilitat hem aconseguit que quan finalitzi l'actual pla els autobusos deixin de passar per la plaça.


La junta continuarà al capdavant de l'entitat i Soler ha apuntat que prestarà ajuda al nou president 'si així ho requereix'. A més, ha destacat que aconseguir un reconeixement a Grau Garriga al barri o solucionar el conflicte de La Bohèmia són els reptes actuals.

Pere Soler també és regidor de l'Ajuntament pel PSC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.