Rubí pagarà un milió d'euros a TMA per impagaments durant els anys noranta


  • Comparteix:

L'Ajuntament de Rubí pagarà un milió d'euros a l'empresa santcugatenca TMA Grupo Sánchez en concepte de pagaments no realitzats durant els anys noranta. Així es va acordar al ple d'abril del consistori rubinenc, a través d'una modificació dels pressupostos de 2007. La decisió compleix una sentència del Tribunal Superior de Justícia (TSJC) que obliga a fer efectiu el pagament.

El passat dimarts, el ple de Rubí va acordar modificar els pressupostos de 2007. L'operació permetrà fer efectiu el pagament dels deutes que s'arrossegaven des dels anys noranta a l'empresa santcugatenca TMA Grupo Sánchez.

La decisió compleix una sentència del TSJC del mes de març, quan el tribunal va obligar al consistori rubinenc a pagar el milió d'euros pendent, amb els interessos inclosos.

El gerent de TMA Grupo Sánchez, Andreu Sánchez, considera que la resolució judicial pot perjudicar les relacions de l'empresa amb l'Ajuntament de Rubí.

Andreu Sánchez

No vam rebre la sentència amb gaire alegria, ja que l'Ajuntament de Rubí és molt important per a nosaltres.


Durant els anys noranta, època de la demanda, el consistori de Rubí estava gestionat per ICV. Des de 1995 fins el 2001, els ecosocialistes comptaven amb el suport del PSC al govern.

TMA va tenir la concessió del servei de recollida de brossa a la ciutat veïna entre els anys 1992 i 2002.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.