Sant Cugat amplia la seva oferta mèdica privada amb l'obertura del centre 'Espai Mèdic'


  • Comparteix:

L'alcalde i Marta Ferrussola han inaugurat el local

L'alcalde i Marta Ferrussola han inaugurat el local

Sant Cugat amplia la seva oferta mèdica privada amb l'obertura d'Espai Mèdic, una clínica que atén totes les especialitats amb una plantilla de 20 persones. El centre, ubicat al carrer la Mina, vol donar una oferta de qualitat i evitar que els usuaris marxin fora de la ciutat per fer proves específiques.

Des de dilluns, alguns santcugatencs ja han gaudit del servei d'Espai Mèdic, una clínica privada de 200 metres quadrats ubicats al carrer de la Mina, al costat del CAP i Creu Roja. Amb una vintena de professionals, l'empresa Espai Mèdic Sant Cugat SL ha creat un nou sistema d'atenció mèdica privada que compta amb 8 consultes polivalents.

La característica principal del nou centre és que, a banda de medicina general, tracta totes les especialitats. A més, el servei disposa dels equipaments necessaris per cobrir les proves específiques que requereixin els usuaris. Ho explica una de les professionals del centre, Glòria Ramos:

Glòria Ramos

Nosaltres intentem donar la millor oferta possible


L'alcalde ha estat l'encarregat d'inaugurar el centre, acompanyat de bona part de regidors de l'equip de govern. Lluís Recoder ha dit que amb l'entrada en funcionament d'Espai Mèdic es millora l'assistència mèdica local amb l'ampliació de l'oferta privada:

Lluís Recoder

S'ha de donar servei a aquells ciutadans que demanden assistència mèdica privada


L'acte inaugural d'Espai Mèdic ha comptat amb la presència de l'esposa de l'expresident de la Generalitat, Marta Ferrussola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.