El local Xarlot ja produeix la seva cervesa


  • Comparteix:

Imatge d'una de les cerveses del Xarlot

Imatge d'una de les cerveses del Xarlot

La ciutat ja té una nova marca de cervesa pròpia, Ilda's Town Beer, elaborada pel restaurant Xarlot on, a més, es produiran les varietats de cervesa Mat, Clot, Ros i Torr, creades a partir de maltes alemanyes. El local, que ha presentat la marca aquest dijous, té l'objectiu que aquesta cervesa ecològica i natural doni un valor afegit a la ciutat per atreure visitants.

Després de dos anys de treball i una inversió superior a 300.000 euros, el restaurant Xarlot ha desenvolupat la seva pròpia marca de cervesa, Ilda's Town Beer. L'espai té quatre marques que emulen cerveses alemanyes, txeques i belgues, a més, disposa d'una altra amb un sabor més afruitat.

Segons el gerent del restaurant, Àlex Ros, la idea va sorgir després de viatjar a diversos punts d'Europa on el restaurants incorporen la microcerveseria, un negoci molt desenvolupat a la resta del continent i als Estats Units però poc arrelat a l'Estat espanyol.

A més, Ros ha remarcat que han apostat per aquesta tecnologia perquè Sant Cugat és una ciutat que 's'ho mereix' i ha afegit que la cervesa artesana pot ser una bona fórmula per atreure nou públic al municipi.

Àlex Ros

Volem donar un valor afegit a laciutat apostant per una tecnologia en una ciutat innovadora. Creiem que podem atreure més visitants.


Enguany, el local s'ha proposat produir 50.000 litres de cervesa tot i que la capacitat màxima de la maquinària són 100.000 litres. El procés de producció té lloc a diferents llocs del mateix restaurant donant com a resultat una cervesa molt poc manipulada. Els altres restaurants del grup com Matilda, Clotilda i Gilda també oferiran Ilda's Town Beer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.