L'Avenç tindrà un nou camí de vianants a través del Torrent de Llaceres


  • Comparteix:

Imatge de la passarel·la que es construirà al Torrent de Llaceres / Font: Premsa Local

Imatge de la passarel·la que es construirà al Torrent de Llaceres / Font: Premsa Local

Els alumnes de l'escola Avenç disposaran, a partir del curs vinent, d'un nou camí per accedir a peu al centre. L'Ajuntament ha aprovat les obres d'habilitació del camí de gairebé 500 metres que unirà el carrer de Llaceres amb el camí del Crist Treballador després que el propietari de les terres de l'antic camí ha decidit prohibir el pas.

El nou camí passarà per terrenys de propietat municipal, tindrà una longitud total de 463 metres, una amplada d'un metre i mig i un pendent màxim del 15%. A l'extrem est del camí, a tocar de l'escola, s'ha projectat una drecera alternativa amb una amplada de 80 centímetres i un pendent màxim del 25% que permet escurçar el recorregut.

Les obres tenen un pressupost de 26.060 euros i aniran a càrrec de la Brigada d'Obres municipal i d'una empresa externa encara per contractar que construirà una passarel·la de fusta sobre el Torrent de Llaceres. Es preveu que el camí estigui operatiu el 15 de setembre, just a l'inici del proper curs escolar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.