Mas Gener referma la seva identitat com a barri amb la Festa Major


  • Comparteix:

Mas Gener s'ha refermat com a barri amb la seva Festa Major, que enguany ha tingut lloc aquest cap de setmana, en comptes de celebrar-se a finals d'agost. Aquest canvi i la previsió de mal temps han provocat un lleuger descens de la participació en algunes activitats, tot i que d'altres, com el 'trike drift', han tingut una bona rebuda, segons l'organització.

Els més petits han protagonitzat els matins de la Festa Major amb activitats com la festa de l'escuma i un espectacle d'animació infantil. Les actuacions de la Banda de Cornetes i Tambors del barri, els Bastoners i Rocktàmbuls han posat música a la festa. Algunes activitats com la bicicletada popular, l'arrossada i la botifarrada han registrat menys participació que en edicions anteriors. En canvi, altres com la cursa de tricicles 'Trike drift', que era una novetat d'enguany, han tingut èxit, segons ha dit el president de l'Associació de Propietaris i Veïns de Mas Gener, Josep Lluís Lolo.

Josep Lluís Lolo

Nosaltres sempre fem ambient infantil al matí, a la tarda més familiar i al vespre per al jovent. Crec que el que ha tingut més èxit ha estat el 'trike drift' perquè és el que ha generat més expectatives.


La Festa Major se celebrava habitualment a finals d'agost, però per qüestions logístiques enguany s'ha traslladat a mitjans de juny. Aquest canvi de dates ha generat discrepàncies entre els veïns.

Veïns

No m'agrada gens, perquè no hi ha gent / Crec que el canvi és positiu, perquè la gent ja està de vacances / És una mica precipitat fer-ho ara al juny.


La celebració posa punt final aquest diumenge amb una actuació de les pallasses Twin Pekas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.