La Botiga al Carrer torna enguany per Festa Major

Una edició anterior de la botiga al carrer

Societat

Publicat el 17/jun/14 per Mar Castro

Un centenar de comerços de la ciutat, de la mà de Sant Cugat Comerç (StC), trauran fora de les botigues els seus articles en una nova edició de la Botiga al Carrer. La iniciativa, que l'any passat es va fer fora de la Festa Major, torna a la programació dissabte 28 de juny i manté l'horari de deu del matí a vuit del vespre.

La campanya es presenta, segons els comerciants, amb molta il·lusió i esperen vendre gran part dels estocs que no han venut durant els primers mesos de l'any. La presidenta de Sant Cugat Comerç, Maite Pérez, ha explicat a Cugat.cat que s'espera una participació 'més alta que mai'.

Maite Pérez

La Botiga al Carrer és tot el dia amb parades al carrer, amb preus especials i descomptes. De moment la participació està essent més alta que mai.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A més de les paradetes al carrer i les habituals reduccions de preu, l'ONG Muskana se suma un any més a la inciativa amb una parada a la plaça dels Quatre Cantons, des d'on vendrà mocadors reciclats i destinarà els beneficis a projectes educatius i d'arts plàstiques a l'Índia.