Comencen els treballs d'ampliació del camí de Can Pagan


  • Comparteix:

Comencen els treballs al camí de can Pagan / Foto: Google Maps

Comencen els treballs al camí de can Pagan / Foto: Google Maps

Els treballs previs a l'ampliació del camí de Can Pagan, que passarà a tenir dues voreres i una calçada de doble sentit de circulació, han començat aquest dimarts. Les obres, amb un pressupost de més 242.000 euros, tenen l'objectiu de millorar l'accés a l'escola La Floresta.

El camí de Can Pagan, ubicat entre la carretera de Vallvidrera i el carrer Pinya, s'ampliarà fins als 12 metres i passarà a disposar de dues voreres de 2,17 metres d'amplada. Actualment només tenia una vorera d'un metre i una calçada amb doble sentit de circulació dels vehicles. Està previst que les obres estiguin enllestides al setembre, abans que comenci el proper curs.

A més, el projecte inclou la recollida en superfície i canalització fins a la riera de les aigües pluvials, l'execució de la infraestructura per a un futur soterrament de les línies elèctriques i de la xarxa de distribució de telefonia i la renovació completa de l'enllumenat públic per fer-lo més eficient. L'encarregada de dur a terme aquests treballs és l'empresa UTE formada per les empreses CiC3 i Artifex.

D'altra banda, la Diputació efectuarà millores a la rotonda de la carretera de Vallvidrera, que dóna accés al camí de Can Pagan, amb l'objectiu de donar-li un ús més urbà amb treballs de millores de pas per a vianants i espais per a futures parades de transport públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.