La policia busca una dona de 73 anys que ha desaparegut aquest matí de casa la seva filla, al barri de Coll Favà


  • Comparteix:

Una dona de 73 anys ha desaparegut entre les set i les nou del matí de casa la seva filla, al barri de Coll Favà. La dona, que respon al nom de Cecília, està actualment en tractament per depressió. Segons la família, medeix un metre i mig, porta el cabell curt i llis, i va vestida amb una camisa taronja, pantalons grisos de punt, sense jaqueta i amb sabatilles. La família ha denunciat ja la seva desaparició a la policia local. En cas de qualsevol informació, podeu posar-vos en contacte amb aquesta emissora, al 93.675.17.87 o 15.88 o trucar al 092.

Cecília Novell hauria sortit de casa entre les set i les nou del matí, quan la família s'ha trobat la porta de casa oberta i que la dona no hi era.
Es dóna la circumstància que la dona, de 73 anys d'edat, s'està aquests dies a casa de la seva filla, al carrer Salvador Espriu, després que el metge li hagi diagnosticat una depressió i l'hagi posat en tractament.

Segons la descripció facilitada per la família, la dona medeix prop d'un metre i mig, té el cabell ros amb canes i el porta curt i molt llis, i en el moment de marxar de casa anava vestida amb una camisa taronja, uns pantalons grisos de punt i sabatilles, i sense jaqueta ni documentació.

La família ja ha posat una denúncia a la policia local, que l'està buscant pel municipi.

Les persones que puguin tenir alguna informació sobre el cas, poden posar-se en contacte amb aquesta emissora, o, preferiblement, amb la policia local, trucant al 092.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.