Sant Cugat viurà una 'Nit del Terror' per Festa Major


  • Comparteix:

Sant Cugat viurà una 'Nit del terror' el divendres 27 de juny al Cafè Auditori en una de les novetats de la Festa Major. L'activitat omplirà la ciutat de morts vivents amb la 'Zercavila Zombi' i programarà projeccions de diversos curtmetratges, xerrades i actuacions en directe, tot vinculat amb el món fantàstic i del terror. La proposta està organitzada per Scenaria.

El director de cinema santcugatenc i coimpulsor de la iniciativa, Marc Carreté, ha explicat que la 1a 'Nit del terror' arriba amb la intenció de quedar-se i establir a Sant Cugat un festival de cinema fantàstic i de terror de manera permanent.

Marc Carreté

És d'alguna manera un tast del que ens agrada pensar que acabarà sent un festival de cinema fantàstic i de terror a Sant Cugat.


L'activitat comptarà amb maquilladores professionals que transformaran els participants en zombis, per seguir l'esdeveniment de la manera més caracteritzada possible. El periodista i coorganitzador, Joan Ramon Armadàs, ha explicat que la iniciativa la presenten com un 'divertiment' més de la Festa Major.

Joan Ramon Armadàs

Ho plantegem com un divertiment i una activitat més de Festa Major però culturalment molt potent.


El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha volgut allunyar l'activitat del 'freakisme' i ha posat en valor l'alta qualitat professional que hi ha darrere.

Xavier Escura

És un tipus d'activitat que aparentment pot semblar frívola, però necessita molta professionalitat.


La programació
La programació començarà a les set de la tarda amb la benvinguda, que porta per títol 'Orient Express', una taula rodona sobre el cinema fantàstic asiàtic i la seva influència actual. Una hora després es donarà pas a la projecció dels curtmetratges 'Castidermia', 'Timothy' i 'Elefante', que es completarà amb les 'masterclass' que oferiran els directors dels audiovisuals.

A dos quarts de deu del vespre arribarà la festa Star Wars. La iniciativa constarà de música en directe, un debat obert amb sopar 'galàctic' i un 'photocall' amb els personatges de la mítica saga de George Lucas. Les postres es faran amb l''Anticrist', una 'performance' en directe amb actors professionals.

A dos quarts de dotze de la nit, els organitzadors han preparat una 'menjada de cervells'. Els assistents podran gaudir de les projeccions dels curts 'Brutal Relax' i 'Fist of Jesus' amb presència del director David Muñoz i l'actor Marc Velasco.

Una hora més tard arribarà la 'Manifestació i Zercavila Zombi' pels carrers de la ciutat. A les dues de la matinada posarà el punt final la festa '(Un)Dead Party'.

La iniciativa té la col·laboració d'Estrella Damm.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.