Un 'lipdub' promociona la Festa Major Alternativa


Temes relacionats

La Festa Major Alternativa tindrà com a pregoneres les entitats de l'Aplec Jove (15/jun/14)

La Festa Major Alternativa ja té cartell (26/mai/14)


  • Comparteix:

Un dels moments del 'lipdub' organitzat per participants de la Festa Major Alternativa

Un dels moments del 'lipdub' organitzat per participants de la Festa Major Alternativa

Una seixantena de persones han participat en un 'lipdub' per promocionar la Festa Major Alternativa (FMA) que se celebrarà del 26 al 28 de juny a la plaça de Pep Ventura. Sota el lema 'Juguem a la contra' els organitzadors animen els santcugatencs a sumar-se a aquesta iniciativa que arriba enguany a la 6a edició com opció diferent a la programació oficial de Festa Major.

El 'lipdub' comença el seu recorregut al carrer de Sant Medir i el continua per la plaça d'Octavià, els carrers d'Hospital i de Sant Bonaventura i s'acaba a la plaça de Pep Ventura, centre neuràlgic de la FMA.

Durant el recorregut es veuen una seixantena de joves practicant diferents esports.



Detalls de la Festa Major Alternativa
Les entitats que formen l'Aplec Jove seran les pregoneres de la Festa Major Alternativa d'enguany. Les vuit agrupacions que aplega la plataforma seran les encarregades de donar el tret de sortida a la celebració, que es desenvolupa a la plaça de Pep Ventura coincidint amb la Festa Major. La Plataforma d'Entitats Juvenils de Sant Cugat està formada per l'Esplai Pica-Roca, l'Esplai Sarau, Infinits Somriures, Front Freak, Dissidència Sònica, Arran Sant Cugat, l'Escola d'Excursionisme i l'Agrupament Escolta La Floresta.

El cartell de la FMA està format per Urtica Sound, Dröpools, Sybarites, la Bundu Band, Itaca Band, el Gremio, Promiscuos del Son, Trucupas i Ricki Undersons. També sonoran discjòqueis. La proposta també inclou, com altres anys, un concurs de grafitis i un altre de truites, a més dels sopars populars i una gimcana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.