L'Ateneu planta cara a la crisi i registra 2.876 inscripcions als seus cursos


  • Comparteix:

Els membres de l'equip directiu de l'Ateneu

Els membres de l'equip directiu de l'Ateneu

L'Ateneu tanca l'any amb números positius i supera en més de 100 usuaris la participació del 2010 amb prop de 2.900 inscripcions als seus tallers i activitats. A més, l'Ateneu es fixa com a reptes de cara l'any vinent continuar amb el micromecenatge, els espectacles de petit format i el concurs de pessebres.

La principal activitat de l'Ateneu enguany ha estat el programa de cursos i tallers, que ha aglutinat un total de 2.876 inscripcions d'usuaris i ha ofert 70 tallers especialitzats. Aquestes xifres han fet que l'Ateneu superi la davallada que va haver-hi a causa de la crisi al 2011.

Respecte el pressupost, l'entitat ha comptat amb 377.269 euros, segons dades de 2013. L'Ateneu ha aportat un 76% mentres que el 24% l'ha rebut de les subvencions, xifres que demostren, segons l'entitat, que pot 'sobreviure' per si mateixa. La majoria de les despeses es concentren en els professionals que imparteixen les activitats seguides de l'ús de material.

Des de l'equip directiu de l'Ateneu, Toni Ramon, ha manifestat que les dades registrades i la varietat d'activitats situen l'Ateneu com la principal oferta d'activitats de lleure socials i culturals a la ciutat.

Toni Ramon

La principal activitat per volum d'usuaris és el programa de cursos i tallers. La nostra oferta ens situa com la principal entitat d'activitats de lleure a la ciutat.


Ramon també ha explicat que, tot i que els tallers són les activitats que més usuaris concentren, altres com l'Espai de Lleure per a persones amb trastorn mental sever i programes com Català Per a Tothom són puntals molt importants per a l'entitat per la tasca social.

Amb relació a l'any vinent, consolidar novetats d'enguany com el micromecenatge, els espectacles de petit format i el concurs de pessebres són els principals objectius.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.