Jaume Sàbat
Notem que hi ha gent que marxa per aprofitar el pont, però ens hem d'adaptar. Si hagués caigut en dimecres segurament hauríem treballat igual que l'any passat.
Tot i això, s'espera que les coques tradicionals siguin les més venudes. L'encarregada de la pastisseria Petritxol, Núria Julià, ha destacat que les coques de llardons, de crema i de fruites són les que tenen més èxit.
Núria Julià
Les que sempre es compren són la de llardons, la de crema i la de fruites. Una de les més tradicionals és la de brioix amb pinyons.
La majoria de les pastisseries consultades per Cugat.cat no oferiran noves versions de coques de Sant Joan, tot i que la pastisseria Sàbat ofereix per segon any consecutiu la de 'cues de cirera'.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.