El pont de Sant Joan afecta la venda de coques


Temes relacionats

Últimes hores per comprar petards a Sant Cugat per a la revetlla (23/jun/14)

La Flama del Canigó arriba un any més a Sant Cugat (23/jun/14)


  • Comparteix:

Les coques més venudes són les de llardons, crema i fruites

Les coques més venudes són les de llardons, crema i fruites

Les pastisseries de la ciutat esperen un descens en les vendes de coques de Sant Joan enguany, ja que la festivitat cau en pont i molts santcugatencs han marxat de cap de setmana. Segons els establiments consultats per Cugat.cat, les coques més venudes són les de fruites, crema i llardons.

La revetlla de Sant Joan cau aquest any en dilluns, fet que provoca que molts santcugatencs hagin marxat fora de la ciutat per gaudir d'un pont de quatre dies. Segons les pastisseries consultades per Cugat.cat, que la nit més curta de l'any caigui en pont dificulta la venda de coques, tal com ha explicat el mestre pastisser Jaume Sàbat.

Jaume Sàbat

Notem que hi ha gent que marxa per aprofitar el pont, però ens hem d'adaptar. Si hagués caigut en dimecres segurament hauríem treballat igual que l'any passat.


Tot i això, s'espera que les coques tradicionals siguin les més venudes. L'encarregada de la pastisseria Petritxol, Núria Julià, ha destacat que les coques de llardons, de crema i de fruites són les que tenen més èxit.

Núria Julià

Les que sempre es compren són la de llardons, la de crema i la de fruites. Una de les més tradicionals és la de brioix amb pinyons.


La majoria de les pastisseries consultades per Cugat.cat no oferiran noves versions de coques de Sant Joan, tot i que la pastisseria Sàbat ofereix per segon any consecutiu la de 'cues de cirera'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.