Canvis d'horaris a FGC a partir de dilluns


  • Comparteix:

Els FGC canvien el seu horari a partir de dilluns durant l'estiu

Els FGC canvien el seu horari a partir de dilluns durant l'estiu

Els trens de la línia Barcelona-Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), amb parades a Sant Cugat, circularan amb els horaris corresponents al període no lectiu els dies feiners a partir de dilluns vinent i fins el divendres 1 d'agost. Aquests horaris estan disponibles al cercador d'horaris del web, a les vitrines de les estacions i a l'aplicació per mòbils de FGC.

Durant la resta de l'estiu, del 4 al 29 d'agost, els dies feiners circularan amb els horaris específics d'agost.

Nit de Sant Joan
FGC fa aquest dilluns a la nit horari corresponent a un divendres del període no lectiu amb motiu de la revetlla de Sant Joan. Com ja va passar l'any passat, l'últim tren que surt de Barcelona i passa per Sant Cugat serà el de les dues i 12 minuts de la matinada, que acabarà el recorregut a l'estació de Sabadell-Rambla.

Els santcugatencs que vulguin desplaçar-se cap a Barcelona, Sabadell i Terrassa, a partir de quarts de tres de la matinada i fins a quarts de sis del matí, ho hauran de fer amb transport privat o bé amb el servei públic de Nit Bus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.