Els casals d'estiu de Valldoreix utilitzaran el camp de futbol del territori


  • Comparteix:

El camp de futbol valldoreixenc / Foto: EMD

El camp de futbol valldoreixenc / Foto: EMD

El camp de futbol de Valldoreix acollirà algunes de les activitats esportives dels casals d'estiu que organitzen l'associació SAEC i Eventing Sports Cinc, l'empresa gestora del complex esportiu del territori. L'EMD ha arribat a un acord amb aquestes dues associacions per cedir l'espai, que segons l'administració té una afluència baixa d'usuaris durant els matins dels dies laborables.

Davant les poques visites del matí i la necessitat d'arranjar més zones de cara a la pràctica esportiva durant les vacances, l'EMD ha decidit tirar endavant la cessió d'aquest espai. L'objectiu és fomentar-ne l'ús i també que més valldoreixencs coneguin la instal·lació.

L'horari d'utilització del camp per part de SAEC i Eventing Sports Cinc serà de nou del matí a cinc de la tarda de manera ininterrompuda. De nou a onze les dues empreses es dividiran el camp per dur a terme les seves activitats poliesportives. La resta del temps la instal·lació quedarà a la disposició dels casals d'estiu que organitza la gestora del complex esportiu.

A partir de les cinc, i també els caps de setmana, la pista serà lliure per a qualsevol veí. Per poder fer ús de les pistes, cal fer reserva prèvia de l'espai a través del web Valldoreix.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.