La Marxa Infantil de Regularitat obre el període d'inscripcions presencials


  • Comparteix:

El termini per Internet ja es va obrir el passat 8 de març i acabarà el proper 2 d'abril.

El termini per Internet ja es va obrir el passat 8 de març i acabarà el proper 2 d'abril.

El Club Muntanyenc ha obert avui el termini d'inscripcions presencials per participar en la 46ena edició de la Marxa Infantil de Regularitat que se celebra el proper 18 d'abril. S'espera que unes 900 parelles prenguin part en aquesta cursa que, enguany, té el seu punt i final a l'Ermita de la Salut de Valldoreix.

Dues setmanes després que comencés el període d'inscripcions per Internet, el Club Muntanyenc obre avui el període per aquells participants que prefereixen apuntar-se de forma presencial. El Club Muntanyenc Sant Cugat, enguany, ha dissenyat un recorregut en direcció a l'Ermita de la Salut i no cap a Can Coll, com s'ha fet en les anteriors edicions.

Una altra novetat és que les dues categories, grans i petits, faran el mateix recorregut de 15 quilòmetres. El circuit, que es realitza en 4 hores, permetrà als participants gaudir de nous espais com Can Llobet i la Serra de Can Julià. Ho explica el responsable de la marxa, Joan Carles Alayo:

Pere Aranda

Anem a parar a un lloc on no hem estat mai


A banda de les novetats, la propera edició de la marxa té un significat especial pels organitzadors, ja que serà l'última vegada que la cursa surti des de la seu actual del Club Muntanyenc. Joan Carles Alayo:

Joan Carles Alayo

Amb el seixantè aniversari del CLUB per davant, aquesta última sortida serà molt important


L'organització preveu una assistència de 1.800 persones i unes 4.000 al dinar a l'Ermita de la Salut.
Tal i com ha passat altres anys, en cas que la climatologia sigui adversa els organitzadors de la marxa ajornaran la cursa una setmana, pel 25 d'abril. Les inscripcions de la marxa tenen un preu de 6 euros i mig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.