La ciutat ofereix una oferta variada de revetlles de Sant Joan


  • Comparteix:

Foto d'arxiu

Foto d'arxiu

L'Ajuntament i Òmnium Cultural organitzen aquesta nit una revetlla de Sant Joan a la plaça del Rei amb l'orquestra Gerunda. Valldoreix també celebra una revetlla popular al Casal de Cultura i La Floresta ho fa a la plaça de Miquel Ros. L'oferta es complementa amb una àmplia varietat de festes i revetlles privades, organitzades per restaurants i locals d'oci de la ciutat.

La plaça del Rei acollirà la revetlla d'Òmnium i l'Ajuntament, que comença a dos quarts de dotze i comptarà amb una actuació musical a càrrec de l'orquestra Gerunda. Entitats com La Guitza i Castellers de Sant Cugat també organitzen revetlles. A partir de les vuit del vespre, La Guitza prepara un sopar seguit de festa i música al carrer del Migdia, mentre que els Gausacs organitzen un sopar popular a la rambla de can Mora a partir de dos quarts de deu.

A Valldoreix, l'Associació de Veïns Progressistes organitza una revetlla que començarà a les vuit del vespre amb un concurs de coques i un sopar a la plaça del Casal de Cultura.

A la Floresta, des de les nou del vespre s'hi celebrarà un sopar de carmanyola i a partir de mitja nit un ball a la plaça de Miquel Ros.

La ciutat també ofereix una àmplia oferta de festes privades organitzades per restaurants i locals d'oci. L'associació cultural El Siglo organitza una revetlla amb concert de The Hit Makers Soul Band al Mercantic. Al restaurant Can Calders hi haurà festa amb l'actuació del grup The Band. També hi haurà nit de Sant Joan al Bocca Restaurant&Club. La revetlla seguirà fins la matina als clubs i discoteques de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.