La caiguda d'un tros de morter obligarà a tancar l'església del Monestir


  • Comparteix:

Imatge exterior de l'església / Foto: Vikipedia

Imatge exterior de l'església / Foto: Vikipedia

La caiguda d'un tros de morter a 18 metres d'alçada a l'interior del Monestir en plena processó de Corpus diumenge obligarà aquesta tarda a tancar l'església per motius de seguretat. A més, obligarà a reubicar les misses, els casaments i alguns dels actes de Festa Major que havien de tenir lloc en aquest espai. Es desconeix la data de reobertura de l'església a l'espera de la revisió que duran a terme la Generalitat i l'Ajuntament.

Segons ha explicat a Cugat.cat el rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, mossèn Blai, diumenge va caure un 'trosset' de morter del sostre de l'església quan s'estava celebrant el Corpus, sense causar ferits. Ara, el temple quedarà tancat, per motius de seguretat, a l'espera que passi un control tècnic. Una demanda reclamada en diverses ocasions pel mateix mossèn.

Aquest fet obliga a reubicar els actes religiosos que es fan al Monestir. Les misses de dies laborables es faran a la Casa Abacial i les del cap de setmana i festius es faran al Claustre, indret on se celebraran també els casaments previstos durant els dies que durin els treballs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.