El Concurs d'Arrossos reparteix els focs a la plaça de Barcelona i els seus voltants


Temes relacionats

Comencen les inscripcions per al Concurs d'Arrossos de Festa Major (12/jun/14)

El Concurs d'Arrossos de Festa Major tindrà inscripcions anticipades i limitades (29/mai/14)


  • Comparteix:

El concurs d'arrossos tindrà lloc a la plaça de Barcelona i els seus voltants

El concurs d'arrossos tindrà lloc a la plaça de Barcelona i els seus voltants

Els Amics dels Veterans i la Regalèssia han adjudicat aquest dimecres els llocs dels participants de la 34a edició del concurs d'arrossos de Festa Major, que tindrà lloc aquest diumenge a la plaça de Barcelona. L'organització ha anunciat que l'Ajuntament ha donat permís per habilitar també el carrer de Girona i la plaça de Can Quitèria i així donar resposta a l'àmplia participació. De les 80 paelles previstes, finalment seran 120 les propostes participants en l'edició més concorreguda. Cugat.cat publica en aquesta notícia el document amb la distribució dels 80 grups que cuinaran a la plaça de Barcelona

Una vintena de persones ha acudit aquest dimecres a l'Ateneu per veure el sorteig de les ubicacions i conèixer així de primera mà l'emplaçament on exhibiran les seves habilitats culinàries. Després de l'elevada demanda de participació, el consistori ha donat el vistiplau a habilitar el carrer de Girona i la plaça de Can Quitèria per acollir més focs.

El membre dels Amics dels Veterans i la Regalèssia Salvador Guarner ha explicat que els 80 primers grups inscrits aniran a la plaça de Barcelona i, la resta, a les zones adjacents.

Salvador Guarner

Veient que hi ha hagut tanta demanda, es va decidir acceptar tothom que es va inscriure. Això sí, les primeres 80 paelles aniran a dins de la plaça.


De totes maneres, Guarner ha advertit que l'any vinent el concurs haurà de canviar de format, ja sigui proposant una nova ubicació o limitant les inscripcions, per garantir la seguretat dels participants i dels visitants.

Amb relació als diferents horaris previstos per fer les paelles, Guarner ha explicat que es donaran a conèixer als mateixos participants el mateix dia del concurs, a primera hora. En aquesta notícia es troba disponible el document amb la distribució de les 80 paelles que s'ubicaran a la plaça de Barcelona. Pel que fa a les altres, la seva distribució pel carrer de Girona i la plaça de Can Quitèria es donarà a conèixer el mateix diumenge, segons han informat els Amics dels Veterans i la Regalèssia a Cugat.cat.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.