El concert de Festa Major, música i solidaritat d'avui s'ajorna fins la tardor


Temes relacionats

El Concert de Festa Major, música i solidaritat (26/jun/14)


  • Comparteix:

El Monestir avui està tancat

El Monestir avui està tancat

El concert de Festa Major, música i solidaritat previst per aquest dijous al vespre s'ajorna per les obres al Monestir. Així ho han avançat a Cugat.cat fonts municipals. De moment, és l'únic acte de Festa Major afectat pels treballs que s'estan duent a terme a l'interior de l'església.

El concert de Festa Major havia d'oferir les actuacions de Jordi Claret, Guillem Pol i l'Orquestra Simfònica Fusió Sant Cugat. En principi, l'espectacle estava programat al Monestir, però a causa de la caiguda d'un tros de morter a l'interior del temple, diumenge, l'Ajuntament ha hagut d'ajornar-ho.

L'actuació era en benefici de Càritas i començava a les deu del vespre.

Problemes al Monestir
El Monestir ha tancat les portes per obres segons informa la parròquia en un cartell ubicat a l'entrada de l'església. Els actes litúrgics s'han reubicat des d'aquest dijous a la Casa Abacial durant els dies feiners, i al Claustre els festius, mentre durin els treballs, tot i que es desconeix quant s'han d'allargar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.