El cinema, fil conductor de les parades de la DesPlaça Jove d'enguany


  • Comparteix:

La DesPlaça Jove ocupa l'espai del parc de Ramon Barnils

La DesPlaça Jove ocupa l'espai del parc de Ramon Barnils

Una tretzena d'entitats han inaugurat aquest dijous vespre la DesPlaça Jove, ubicada enguany al parc de Ramon Barnils i que ha comptat amb el cinema com a fil conductor de les diferents parades de l'espai. La primera jornada ha inclòs sopar popular i els concerts dels grups Blackward, Underways i Al Quadrat.

El membre de la DesPlaça Lluís Calvera ha explicat que cada entitat ha decorat la parada inspirant-se en una pel·lícula. S'hi pot trobar des de l''Invictus' del Club de Rugbi Sant Cugat, el 'Yellow Submarine' de l'Associació de Músics i Artistes de Melmac (AMAM), fins l''Stargate' del Front Freak.

Calvera s'ha mostrat esperançat amb les diferents propostes de l'espai i ha fet una crida als santcugatencs perquè s'acostin al Parc de Ramon Barnils per gaudir-les.

Lluís Calvera

Convidem tothom a gaudir de les nostres activitats. Som 13 entitats amb ganes de donar-ho tot.


El sopar popular, a partir de les deu de la nit, i l'actuació del grup Blackward, dels Underways i la batucada de fi de festa d'Al Quadrat completen la primera jornada de la DesPlaça Jove.

L'AEiG Berenguer el Gran, el Front Freak, l'Escola d'Excursionisme, l'Esplai Pica Roca, la JNC, les JERC, el Club Rugbi Sant Cugat, Infinits Somriures, l'Agrupació Escolta de la Floresta, Kata Kitinga, AMAM, la UESC i l'Handbol Sant Cugat són les entitats presents al parc de Ramon Barnils.

La segona jornada de la Desplaça Jove inclou activitats infantils, de 'slackline' i 'softcombat', de cinc de la tarda a vuit del vespre. A les nou, sopar popular i tot seguit la segona nit de concerts amb Anarseniko, Ghost Trip, Moksha, Cybee i una batucada de Kata Kitinga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.