Dos-cents santcugatencs visiten la Moreneta caminant amb el CMSC


  • Comparteix:

La marxa s'ha realitzat, per primer cop, en format bianual

La marxa s'ha realitzat, per primer cop, en format bianual

Gran participació a la Sisena edició de la caminada popular de Sant Cugat a Montserrat, que ha organitzat el Club Muntanyenc Sant Cugat. Més de dues persones han matinat per recórrer els 40 quilòmetres de recorregut d'aquesta nova cita bianual.

Tot i l'hora de sortida, 2/4 de 6 de la matinada, i els 40 quilòmetres de recorregut, més de dues-centes persones han participat a la caminada popular de Sant Cugat a Montserrat. El bon temps ha acompanyat les persones que s'hi han apuntat a aquesta jornada que combina l'esport i la natura.

L'organitzador, Joan Valls, ha explicat que la marxa és una de les activitats més esperades pel club:

Joan Valls

Es ret un homenatge a la Moreneta


Entre els assistents hi havia l'alcalde Lluis Recoder que ha elogiat l'organització de l'acte. En aquest sentit, Recoder diu que el Muntenyenc demostra any darrera any la seva gran capacitat de mobilitzar gent amb actes com aquest o la marxa infantil.

La caminada ha permès als assistents recórrer diverses comarques catalanes i fer esport en un paratge natural de gran bellesa. Actes esportius i saludables com aquest són, segons l'alcalde, el futur que ha de guiar la ciutat més jove de Catalunya.

LLUIS RECODER

Aquest és el destí que ha de seguir una ciutat com aquesta en matèria d'esport i natura


Recoder ha aprofitar la jornada per recordar que encara queda molt camí a recórrer en la preservació i restauració de l'entorn natural i que aquest ha de ser un compromís de tots plegats. Els assistents que van arribar al monestir de Montserrat van rebre un diploma acreditatiu per l'esforç que havien realitzat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.