L'Aplec Jove reivindica l'ús de l'espai públic en el pregó de la FMA


  • Comparteix:

L'Aplec Jove ha fet el pregó de la FMA a la plaça de Pep Ventura

L'Aplec Jove ha fet el pregó de la FMA a la plaça de Pep Ventura

L'Aplec Jove Sant Cugat ha reivindicat aquest dijous a la plaça Pep Ventura l'ús de l'espai públic i ha denunciat les mancances que pateix el jovent santcugatenc en el pregó de la 6a edició de la Festa Major Alternativa (FMA). L'Aplec Jove ha criticat l'actuació de l'equip de govern amb temes com la sala de concerts i el Consell de Joves, i ha defensat la FMA com un exemple 'impecable' d'autogestió.

En un pregó de nou minuts, l'Aplec Jove ha reivindicat la tasca de les entitats juvenils feta el darrer any i que inclou dues Nits Joves, jornades nocturnes i dos Aplecs Joves amb concerts, sopars i xerrades. La membre de l'aplec Carmen Alonso ha destacat en el pregó que els joves no tenen facilitats però que són capaços de fer l'impossible mitjançant l'acció directa a l'espai públic. Ho ha exemplificat amb accions com l'Hort del Migdia, el projecte 6 Claus de la Floresta i la mateixa constitució de la plataforma de l'Aplec Jove.

Carmen Alonso

No ens quedem de braços creuats. Ningú no farà res per nosaltres però som capaços de fer moltes coses.


L'Aplec Jove també ha reclamat el dret de viure dignament i ha ressaltat la necessitat d'organitzar-se col·lectivament en clau juvenil per denunciar la precarietat que pateixen.

La Plataforma d'Entitats Juvenils de Sant Cugat està formada per l'Esplai Pica-Roca, l'Esplai Sarau, Infinits Somriures, Front Freak, Dissidència Sònica, Arran Sant Cugat, l'Escola d'Excursionisme i Agrupament Escolta La Floresta.

El pregó ha donat el tret de sortida a una nit que es completa amb un sopar popular a càrrec de l'Esplai Sarau amb opció vegetariana i les actuacions de la Bundu Band i Lo Promiscuo del Son.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.