Calorosa rebuda per a 'Dreams' de la Fura dels Baus i el Grup Catalònia


  • Comparteix:

'Dreams' de La Fura dels Baus i el Grup Catalònia

'Dreams' de La Fura dels Baus i el Grup Catalònia

La Fura dels Baus i el Grup Catalònia, que enguany celebra el seu 25è aniversari, s'han guanyat l'admiració dels santcugatencs amb 'Dreams', l'espectacle inaugural de la Festa Major. Es tracta d'un espectacular ball coreogràfic a 40 metres d'alçada que ha combinat jocs de llums, colors i purpurina. La proposta ha omplert de gom a gom el carrer de la Torre, la plaça del Rei i part del recinte del Monestir.



Una cinquantena de membres del Grup Catalònia, entre monitors i persones amb discapacitat, han coprotagonitzat l'espectacle de La Fura dels Baus gràcies a la col·laboració entre la companyia artística i la Taula per a persones amb discapacitat de l'Ajuntament de Sant Cugat.

El muntatge té un doble objectiu lúdic i terapèutic, un repte compartit entre monitors i persones amb necessitats especials, que interpreten un viatge oníric multisensorial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.