DeuDeVeu il·lumina la plaça de l'Om amb el seu alegre repertori


Temes relacionats

El grup coral DeuDeVeu actua avui a Sant Cugat (26/jun/14)

Albert Pla i Deudeveu, caps de cartell de la Festa Major 2014 (19/mai/14)

Els cors guanyadors d''Oh Happy Day' reivindiquen aquest format televisiu (24/abr/14)


  • Comparteix:

DeuDeVeu, en plena actuació

DeuDeVeu, en plena actuació

El cor DeuDeVeu ha encès la primera nit de la Festa Major amb un repertori eclèctic i ple d'optimisme que ha fet vibrar les 800 persones que han assistit al seu concert. La plaça de l'Om s'ha convertit en l'epicentre de la música d'aquest cor, que ha interpretat alguns dels temes més coneguts de la seva trajectòria i ha atret molts santcugatencs que passejaven pel centre de la ciutat.



Amb l'arribada de l'estiu, DeuDeVeu deixa una mica de una banda els escenaris teatrals i els platós per centrar-se en les actuacions a l'aire lliure. Després de la seva actuació a la festa local de Valls, ara ha arribat el torn de Sant Cugat, on els cantaires han ofert una actuació plena d'alegria i bones sensacions. Versions pròpies de temes com 'Tantes coses a fer' d'Els Pets, 'Viva la Vida' de Cold Play i 'Time of My Life' de 'Dirty Dancing' han servit per animar el nombrós públic local.

Pels membres del cor entrevistats per Cugat.cat, aquestes visites els permeten arribar a nous públics i reivindicar un estil musical variat però on el cant a capella té un protagonisme important. La cantaire Esther Rasal ha destacat que actuar en festes majors és 'fantàstic' per l'ambient que desprèn aquest tipus de celebracions.

Esther Rasal

En una Festa Major la gent està més deslligada, és més propera. Això genera molta 'xixa'. Si estan disposats a escoltar-nos és fantàstic.


De la seva banda, la també membre de DeuDeVeu Andrea Marinel·lo ha explicat que, tot i que és l'escenari ideal per actuacions que generin disbauxa, no renuncien algunes de les seves tradicions a dalt de l'escenari.

Andrea Marinel·lo

Tot i que canvia la cosa, nosaltres fem el repertori igual. Tenim cançons de ballar però també interpretem temes més clàssics.


Per Sergi Campoy, les actuacions dels últims mesos i la de Sant Cugat confirmen que DeuDeVeu té un repertori eclèctic, tot i que té una certa predilecció pels temes a capella.

Sergio Campoy

A partir del programa hem tocat coses més clàssiques. Ara, DeuDeVeu és una barreja de moltes coses.


Fent honor al seu pas pel programa 'Oh Happy Day' de TV3, els cantaires han interactuat diverses vegades amb el públic i fins i tot ha convidat alguns nois i noies a exercir de jutges a l'escenari. DeudeVeu és una agrupació musical que va néixer al 2009 i està formada per 14 joves, tant nois com noies. La seva participació al programa de TV3 els va fer obtenir la victòria final en la primera edició del concurs, que els va catapultar a la fama.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.