Els tallers teatrals Sílvia Servan porten la seva 'Alegria infinita' al carrer


  • Comparteix:

Els actors han ofert un avanç de l'obra a la plaça d'Octavià

Els actors han ofert un avanç de l'obra a la plaça d'Octavià

Els alumnes del Taller de Teatre Sílvia Servan han recorregut els carrers del centre per animar els santcugatencs a acudir a veure la seva obra 'Alegria Infinita'. Els joves actors han ofert dos tasts de l'espectacle que també ha arribat al Teatre La Unió.



La cercavila dels actors del taller Sílvia Servan ha sortit de la plaça Lluís Millet i ha arribat fins la plaça d'Octavià, passant pels carrers Valldoreix, Santa Maria i Santiago Rusiñol. El recorregut ha estat pensat per animar el màxim de gent a acudir a la representació de la seva obra, 'Alegria Infinita', aquest divendres a les vuit del vespre.

La coordinadora del taller, Vera Giró, s'ha mostrat satisfeta per l'actitud dels santcugatencs i l'agenda cultural de la Festa Major.

Vera Giró

La gent està amb moltes ganes de participar de les activitats i més oberta. Hem anat des de la plaça Lluís Millet fins la plaça d'Octavià i hem ofert un petit tast de l'obra que representarem aquest vespre.


L'acte estava organitzat per l'Associació de Veïns Centre-Estació, que ha demanat al Taller de teatre Sílvia Servan que fes l'activitat de teatre al carrer i l'obra a la terrassa del Teatre La Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.