Els tallers teatrals Sílvia Servan porten la seva 'Alegria infinita' al carrer

Els actors han ofert un avanç de l'obra a la plaça d'Octavià

Societat

Publicat el 27/jun/14 per Pablo Vázquez

Els alumnes del Taller de Teatre Sílvia Servan han recorregut els carrers del centre per animar els santcugatencs a acudir a veure la seva obra 'Alegria Infinita'. Els joves actors han ofert dos tasts de l'espectacle que també ha arribat al Teatre La Unió.


MIRA-HO A CUGAT TV

La cercavila dels actors del taller Sílvia Servan ha sortit de la plaça Lluís Millet i ha arribat fins la plaça d'Octavià, passant pels carrers Valldoreix, Santa Maria i Santiago Rusiñol. El recorregut ha estat pensat per animar el màxim de gent a acudir a la representació de la seva obra, 'Alegria Infinita', aquest divendres a les vuit del vespre.

La coordinadora del taller, Vera Giró, s'ha mostrat satisfeta per l'actitud dels santcugatencs i l'agenda cultural de la Festa Major.

Vera Giró

La gent està amb moltes ganes de participar de les activitats i més oberta. Hem anat des de la plaça Lluís Millet fins la plaça d'Octavià i hem ofert un petit tast de l'obra que representarem aquest vespre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte estava organitzat per l'Associació de Veïns Centre-Estació, que ha demanat al Taller de teatre Sílvia Servan que fes l'activitat de teatre al carrer i l'obra a la terrassa del Teatre La Unió.