Els veïns del Centre-Estació enforteixen vincles amb l'11è sopar del barri


  • Comparteix:

El sopar ha tingut lloc a la plaça de Sant Antoni / Foto: AV Centre-Estació

El sopar ha tingut lloc a la plaça de Sant Antoni / Foto: AV Centre-Estació

L'Associació Veïnal Centre-Estació ha celebrat aquest divendres l'11a edició del seu Sopar de Festa Major, una trobada amb què el barri pretén estrènyer lligams entre els seus veïns. La celebració, que ha tingut lloc a la plaça de Sant Antoni i ha aplegat prop d'un centenar de persones, ha anat acompanyada de la música d'Els Incombustibles.

Sortir al carrer a parlar amb els companys d'escala però també amb aquells veïns de l'entorn de l'estació d'FGC amb qui no tenen tantes oportunitats de parlar. Aquest és l'objectiu del ja consolidat sopar que organitza l'entitat per Festa Major. Pel president de l'Associació Veïnal Centre-Estació, Vicenç San Francisco, es tracta d'una activitat que té la intenció de 'fer barri'.

Vicenç San Francisco

El sopar significa que la gent s'ajunta. Les ciutats no han de ser dormitoris, sinó llocs vius.


En una línia molt semblant s'han expressat els veïns consultats per Cugat.cat, que veuen en aquesta trobada una oportunitat per sortir al carrer i conèixer més gent de la seva zona.

Veïns

Cadascú ha de portar un plat fet. / Fa onze anys que fem una cassola de senglar. Queda com una família. / Ens reunim tot el veïnat.


Aquesta proposta va néixer el 2003 i des d'aleshores s'ha convertit en un clàssic de la Festa Major pels veïns dels voltants de l'estació. Com és habitual, els comensals han portat un plat cuinat a casa per compartir. El sopar ha estat amenitzat per la música d'Els Incombustibles, un grup amb forts vincles amb el barri. Després del menjar, ha arribat el torn del ball.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.