Els Gausacs porten a Sant Cugat la clàssica de 8 en l'actuació de Festa Major


Temes relacionats

Els Gausacs es treuen a Sabadell l'espina del 3 de 8 (15/jun/14)

Dos pilars dels Gausacs reclamen el dret a decidir des de Sant Cugat ( 8/jun/14)

Grans construccions castelleres protagonitzen la Diada de Sant Ponç (11/mai/14)

Els membres més joves dels Gausacs es posen a prova abans de Sant Ponç (10/mai/14)

Els Castellers de Sant Cugat volen arribar als 300 membres (15/abr/14)

Els Castellers incorporen canvis de posicions en l'actuació de Badalona (16/mar/14)


  • Comparteix:

Els Gausacs han descarregat el 3 de 8

Els Gausacs han descarregat el 3 de 8

Els Gausacs han coronat aquest diumenge la clàssica de 8, que han assolit per primera vegada a Sant Cugat. Acompanyats de la Colla Jove de Tarragona i els Castellers de Sants, els camises verdes han descarregat el 4 de 8, el 3 de 8 i la torre de 7 en l'actuació castellera de Festa Major a la plaça d'Octavià.



Amb els tres pilars de quatre caminant, les colles han entrat a plaça al punt de les dotze del migdia, arrencant amb força la Diada Castellera. En una actuació impecable, els Gausacs han descarregat els tres castells que configuren la clàssica de 8 i han assolit així la fita que s'havien marcat per Festa Major. El cap de colla dels camises verdes, Toni Castanyer, ha subratllat que amb aquesta actuació han aconseguit complir el repte que s'havien marcat en començar la temporada.

Toni Castanyer

Suposa recuperar la línia dels castells de 8 que ens havíem plantejat a l'inici de la temporada. En un mes hem fet moltíssima feina i la recompensa s'ha vist a plaça.


De la seva banda, la Colla Jove de Tarragona ha descarregat el 3 de 9 amb folre, el 5 de 8 i el 4 de vuit amb agulla. Els Castellers de Sants, en canvi, han descarregat el 5 de 8, el 3 de 9 amb folre i el 2 de 8 amb folre. Els tradicionals pilars a plaça han posat punt final a l'actuació.

Aquesta és la primera vegada que els Gausacs descarreguen la clàssica de 8 a Sant Cugat. La seva primera clàssica la van assolir l'any passat per la Festa Major de Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.