Veïns de la rambla del Jardí de Mira-Sol demanen mesures urgents contra l'excès de velocitat


  • Comparteix:

Els veïns creuen que falten senyalitzacions viàries

Els veïns creuen que falten senyalitzacions viàries

Els veïns de la rambla del Jardí de Mira-sol exigeixen al consistori que col.loqui passos elevats a la via per eradicar l'excés de velocitat que s'hi produeix des de fa 6 anys. Els afectats denuncien que el fet que la rambla sigui totalment recta ha convertit la via en un escenari ideal per fer curses il.legals de motos.

Des que la rambla del Jardí es va asfaltar, al 1998, alguns veïns es queixen que els vehicles superen, i de llarg, el límit dels 40 quilòmetres per hora fixat en aquesta via. La rambla del Jardí, en el tram comprès entre l'avinguda Bilbao i el passeig de Rubí, és l'única via de la zona que no compta amb passos elevats.

Aquest motiu, i el fet que la rambla sigui un tram completament recte, converteixen la via en un itinerari 'atractiu' on augmentar la velocitat. Els veïns esperen una actuació immediata per part de l'ajuntament, tot i que al mes de juliol ja van presentar una vintena de signatures. Una de les afectades, Cristina Graboleda, assegura que el consistori pot solucionar el problema de moltes maneres:

Cristina Graboleda

Es poden posar passos elevats, trencars els carrers, fer una única direcció...


La rambla del Jardí també es converteix, sobretot a les vigílies de festius, en una improvisada pista de carreres de motos. Cristina Graboleda diu que, situacions com aquesta, marquen la vida quotidiana dels veïns d'aquest carrer:

Cristina Graboleda

Les motos fan carreres i aixequen les rodes davanteres


La portaveu dels afectats ha recordat que el consistori va esgrimir que aquest problema es solucionaria amb la reconducció del trànsit que comportarà la propera remodelació de la plaça de l'estació de Mira-Sol.

Graboleda ha comentat que fa un temps va colocar-se un senyal d'Stop al final de la rambla del Jardí, a l'alçada del carrer Burgos. Una mesura contraproduent, segons la veïna, ja que la presència del senyal va provocar que les motos fessin sonar el clàxon per avisar del seu pas en comptes d'aturar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.