'El Guirigall' de Cugat.cat tanca la temporada amb un especial a El Siglo


  • Comparteix:

Els membres del Guirigall clouen la 3a temporada

Els membres del Guirigall clouen la 3a temporada

El programa de ràdio de Cugat.cat 'El Guirigall' tanca aquest divendres temporada amb una edició especial des d'El Siglo. A partir de dos quarts de vuit de la tarda, Carles Mayol, Martí González, Àlex Masana i Andreu Marquès oferiran un espai d'una hora i mitja amb actuacions abans i després de l'emissió en directe. A les set hi haurà un monòleg de Joan Bustamante i a les nou, l'actuació de Pepe Nada.

A partir les set de la tarda, els membres de 'El Guirigall' ja seran a El Siglo amb la intenció d'acomiadar aquesta temporada radiofònica i ho faran amb el monòleg de Joan Bustamente. Després, a dos quarts de vuit de la tarda, arrencarà el programa en directe.

El membre de l'equip Àlex Masana ha destacat la millora de qualitat del programa d'aquesta temporada i ha convidat tots els oients a compartir aquesta festa de cloenda.

Àlex Masana

La intenció és fer la festa de la família d''El Guirigall' i passar una bona estona entre tots.


El programa en directe s'allargarà fins les nou. Tot seguit, arribarà l'hora del concert de Pepe Nada i l'oportunitat també de gaudir d'unes copes al ritme de la música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.