Josep Betriu és el nou president de Mútua Terrassa, la gestora dels CAP locals


  • Comparteix:

Josep Betriu ha assumit la presidència aquest dimarts / Font: Mútua Terrassa

Josep Betriu ha assumit la presidència aquest dimarts / Font: Mútua Terrassa

Josep Betriu és el nou president de Mútua Terrassa, l'empresa que gestiona els Centre d'Atenció Primària (CAP) locals, i se situa al capdavant de l'entitat després de 12 anys a la junta directiva, els últims quatre en el càrrec de vicepresident primer. Betriu té previst continuar amb els projectes importants ja engegats per l'entitat, com el trasllat de diferents serveis sanitaris a l'edifici de la futura estació d'FGC Vallparadís Universitat, a Terrassa.

Mútua Terrassa té gairebé 3.800 professionals i és l'empresa responsable dels CAP de la localitat, el de Sant Cugat, el de Valldoreix i el de Can Mates. El nou president substitueix Faust San José, el mandat del qual ha finalitzat fa poques setmanes.

Betriu va entrar a la junta directiva al 2002 i va ocupar el càrrec de vicepresident segon quatre anys més tard. Des de 2010, ha estat el vicepresident primer. El nou responsable es marca els reptes de mantenir els projectes que està impulsant l'entitat, com el del trasllat d'alguns serveis sanitaris de Mútua Terrassa a l'edifici de la futura estació d'FGC Vallparadís Universitat de la capital vallesana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.