L'AMPA de l'escola La Floresta és la pregonera de la Festa Major del districte


Temes relacionats

La 31a edició de la Cursa de la Floresta canvia de diumenge a dissabte ( 3/jul/14)


  • Comparteix:

Fragment del cartell de Festa Major del districte / Foto: La Floresta Cultural

Fragment del cartell de Festa Major del districte / Foto: La Floresta Cultural

L'AMPA de l'escola La Floresta és l'encarregada del pregó de la Festa Major del districte, que tindrà lloc el tercer i quart cap de setmana de juliol. La festivitat, que es desenvoluparà principalment a la plaça de Josep Playà, el Casino i les pistes poliesportives, té com a novetats les Olimpíades Bandarres, una sessió d'activitats esportives de l'Olímpyc Floresta i una festa de l'aigua.

Les activitats comencen el divendres 18 de juliol amb el pregó i dos concerts a la plaça Josep Playà de les corals Javata de la Floresta i Tardor i Raúl Pulido amb Mïstika. L'endemà comencen les primeres Olimpíades Bandarres i la 31a Cursa de la Floresta, que organitza el Club Excursionista Independent, mentre que diumenge donen el tret de sortida la sessió d'activitats esportives i una representació de teatre a càrrec del grup Liant la Troka.

La Festa Major es reprèn el 25 de juliol amb la 3a edició del Cercatasques florestà. El dissabte els actes se centren en uns tallers de joguines reciclades, la 22a Trobada de Paellers i Paelleres i la 3a baixada d'andròmines, entre d'altres. Finalment, al diumenge hi haurà una missa de Festa Major, un ball de sardanes, una festa de l'aigua, un concert de soul i un recital d'havaneres, que clourà la Festa Major.

Una de les membres de la comissió organitzadora de les festes, Conchi Romera, ha explicat que els florestans estan a l'expectativa de l'inici de la Festa Major del districte.

Conchi Romera

Aquest any hem fet la primera revetlla de Sant Joan i notem que la gent està amb moltes ganes de Festa Major.


Per participar en les Olimpíades Bandarres o la baixada d'andròmines, els que ho desitgin s'hi han d'inscriure enviant un correu a l'adreça info@florestacultural.org



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.