'El Guirigall' tanca avui temporada amb un programa especial a El Siglo


  • Comparteix:

Els membres d''El Gurigall'

Els membres d''El Gurigall'

El programa de ràdio de Cugat.cat 'El Guirigall' tanca aquest divendres temporada amb una edició especial des d'El Siglo. A partir de dos quarts de vuit de la tarda, Carles Mayol, Martí González, Àlex Masana i Andreu Marquès oferiran un espai d'una hora i mitja amb actuacions abans i després de l'emissió en directe. A les set hi haurà un monòleg de Joan Bustamante i a les nou, l'actuació de Pepe Nada.

A partir les set de la tarda, els membres de 'El Guirigall' ja seran a El Siglo amb la intenció d'acomiadar aquesta temporada radiofònica i ho faran amb el monòleg de Joan Bustamente. Després, a dos quarts de vuit de la tarda, arrencarà el programa en directe.

El membre de l'equip Àlex Masana ha destacat la millora de qualitat del programa d'aquesta temporada i ha convidat tots els oients a compartir aquesta festa de cloenda.

Àlex Masana

La intenció és fer la festa de la família d''El Guirigall' i passar una bona estona entre tots.


El programa en directe s'allargarà fins les nou. Tot seguit, arribarà l'hora del concert de Pepe Nada i l'oportunitat també de gaudir d'unes copes al ritme de la música.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.